top of page

OM MISSIONEN

Lokale indblik, vurderinger og dugfriske nyheder

Det kan være svært at holde overblikket i en omfattende krig som Ruslands invasion af Ukraine. Ukraine er et kæmpe land, og den russiske hær angreb over mange forskellige fronter. 

 

Mange danske medier har ikke den nødvendige viden eller tilstrækkelige ressourcer til at give den danske befolkning et dybere indblik i krigens udvikling.

 

På denne side får du rapporteringer direkte fra forskellige frontafsnit, analyser af den overordnede militære status, samt nyheder og efterretninger du ikke finder andre steder i Danmark. Håbet er at det kan give læseren et indblik i hvordan de militære aktioner foregår, hvad status er på de mange frontafsnit, og anskueliggøre krigens rædsler således at vi i fremtiden kan få politikere som arbejder mere aktivt for fred i verden. Det vil være værdsat, hvis du deler denne side ved at sende linket www.krigeniukraine.org til dit netværk og andre interesserede. Flere har udtrykt ønske om at støtte missionen i Ukraine. Jeg takker ydmygt for omtanken, og beder jer gode mennesker betænke en ukrainsk hjælpeorganisation.

 

Alt materiale der benyttes er verificeret materiale. I visse tilfælde er udgivelsen forsinket af operationelle sikkerhedshensyn. I visse tilfælde tager jeg fejl. 

Du kan altid støtte bloggen og arbejdet via: https://www.buymeacoffee.com/opdksec

 

På forhånd tak.

 

Med håb om snarlig fred for alle - pK

bottom of page