top of page

Ofte Stillede Spørgsmål

I takt med at antallet af daglige læsere er stigende, stiger antallet af spørgsmål også. Jeg adresserer nogle af dem her, og det kan være der bliver tilføjet flere efterhånden som mails og kommentarer tikker ind:

Q: Hvorfor har du startet denne blog?

A: Primært fordi jeg mener at krigsdækningen i danske medier i bedste fald er mangelfuld, og i værste fald decideret forkert. Dette giver anledning til forkerte beslutninger da magthaverne lytter med. Hvis folk havde forstået at Ukraine med vores hjælp sagtens kunne vinde krigen og holde russerne for døren, er det ikke sikkert at krigen overhovedet var startet. Derudover kan jeg godt lide at skrive om de ting jeg oplever rundt omkring i verden.

Q: Hvem er du udsendt af?

A: For tiden er jeg frivillig, udsendt af mig selv. Det giver mindre information, støtte og materiel, men langt mere frihed.

Q: Hvad fanden laver du egentlig dernede?

A: Jeg er primært godt gal i skralden, og chauffør. Der samles tonsvis af materiel ind, og der er tonsvis af sårede. Den slags kræver logistik, og logistik kræver køretøjer. Køretøjer kræver, stadigvæk, en chauffør. Derudover har jeg tidligere lavet lidt andre sager.

Q: Hvem betaler for dig?

A: Det gør jeg selv, selvfølgelig.

Q: Kan jeg donere til en ny kaffekande?

A: Jeg har pt. ingen intentioner om at åbne for donationer, men jeg siger mange tak for tanken. Mit formål med siden er oplysning, og at have det sjovt med at skrive.

Q: Hvorfor er du anonym?

A: Fordi jeg har familie og fordi FSB.

Q: Er du en sofageneral?

A: Absolut. Det er noget nemmere end at være rigtig general. For eksempel står man ikke til ansvar for en forkert beslutning der koster dine soldater livet. Det er ret afstressende ikke at skulle bekymre sig for meget om den slags detaljer i jobbeskrivelsen.

Q: Har du relevant uddannelse og erfaring?

A: Det skulle jeg mene.

Q: Hvorfor stjæler Viktor din tobak?

A: Fordi den er væsentligt bedre end hans eget fugtige hø.

Q: Hvorfor i al verden tog du også en stempelkande af glas med?

A: Hey, Søster Lystig, har du ikke snart stillet nok spørgsmål?

bottom of page